Een auto leasen

Blauwe Audi Sedan Die Dichtbij Bos Wordt Geparkeerd
De andere optie die u wellicht overweegt, is de lease-optie. Onder een lease-optie, zult u uw auto leasen voor een bepaalde hoeveelheid tijd. Bijvoorbeeld, als u wilt een auto leasen via Lincoln Ford in Seattle, moet u Lincoln voertuigen leasen via Lincoln als ze hebben gesloten en ze geen Lincoln voertuigen te produceren in de Verenigde Staten. onder het leasen van uw auto, hoewel, je zal eigenlijk minder maandelijkse betalingen te betalen, omdat je alleen het voertuig rijden voor een relatief korte hoeveelheid tijd. Het andere voordeel van leasen is de mogelijkheid om elke twee tot drie jaar een nieuwe auto te hebben.
Als u besluit om een voertuig te leasen, zult u ook moeten zorgen voor een botsing verzekering en elk onderhoud voor uw voertuig zal worden uitgevoerd gratis. Bovendien hoeft u geen aanzienlijke aanbetaling te doen of een cheque uit te schrijven bij de dealer om uw voertuig te kopen. Dit betekent dat u zich misschien een auto kunt veroorloven die u anders niet zou kunnen kopen.
Voordat u een nieuwe auto leasen of kopen, zijn er een paar dingen die je nodig hebt om te overwegen over leasing. Het eerste wat u moet overwegen is welk specifiek voertuig u gaat leasen. Neem even de tijd om jezelf af te vragen wat voor jou essentieel is als het gaat om vervoer. Beantwoord deze vraag in principe voordat je een voertuig leaset, want als je deze vraag nu beantwoordt, krijg je antwoorden in de vorm van antwoorden.
Overweeg de hoeveelheden rijden die je zal doen. Rijdt u veel of rijdt u een gemiddeld aantal mijlen per jaar? Als je rijdt een gemiddelde hoeveelheid mijlen per jaar, is de kans groot dat u een auto die een goede kilometerstand biedt nodig. Als je woont in een stad met een snelweg economie, zult u waarschijnlijk verlangen naar een voertuig dat een goede snelweg kilometers biedt.
Het model en merk van de auto zijn ook kritische kwesties bij het leasen. Aangezien de meeste lease-overeenkomsten worden gemaakt per jaar, moet u de tijd nemen om een verscheidenheid van model en merk te vergelijken als u denkt over het leasen van een auto. Het kiezen van de meest brandstofefficiƫnte auto of het meest betaalbare model kan moeilijk zijn, maar door dit te doen kunt u honderden of zelfs duizenden dollars besparen op de lange termijn.
Een auto leasen is anders dan een nieuwe auto kopen, omdat het een contract is tussen u en de leasemaatschappij. U gaat akkoord met een leasing wanneer u de auto koopt; wanneer ontvangt u uw betaling? Wanneer uw leasecontract afloopt, moet u beslissen of u een nieuwe auto wilt leasen of kopen. Veel mensen besluiten een nieuwe auto te leasen omdat ze na een jaar of twee leasen uitgekeken raken op het rijden in dezelfde oude auto en/of niet houden van de geuren en geluiden van de nieuwe auto. Ze ontdekken dat, volgens hun vrienden, het bezitten van een nieuwe auto echt moeilijk is, veel te duur is, en onbetrouwbaar. Blijkbaar ageren ze helemaal niet zo voor een leasecontract. Het gevolg is dat veel mensen na een jaar of twee leasen hun lease-auto van de hand doen omdat het makkelijker en sneller is om een auto te kopen. Zodra ze uitgekeken zijn op het rijden in dezelfde oude auto, nemen ze een andere auto.
Het leasen van een auto is een serieuze zaak en het is net zo serieus geworden voor de persoon die het moeilijk vindt om elke maand het geld uit te geven voor leasing dat ze graag zouden willen hebben voor een nieuwe auto. Je moet bijvoorbeeld goed voor je auto zorgen om de lease te kunnen verlengen. U repareert, tunet en ververst uw auto regelmatig, binnen de grenzen van het redelijke. Zo haalt u het maximale uit uw auto. Leasen is een onderneming die geld oplevert, dus u moet zuinig en verantwoordelijk genoeg zijn om te beseffen dat het gebruik van een voertuig van $30.000 voor slechts $4.000 per maand een verspilling van al dat geld is.
Het leasen van een auto is een goed idee voor iemand die een auto heeft gevonden die hij of zij leuk vindt en wil rijden zonder een eigen hypotheek te hoeven afsluiten. Overwegingen zoals autoverzekering, onderhoud, en brandstof kosten moeten worden begrepen voordat u zich aanmeldt op de stippellijn. Immers, uw maandelijkse betaling is waarschijnlijk gelijk aan wat uw verzekeringskosten zijn voor een aanrijding en je bent waarschijnlijk betalen voor brandstofkosten elke maand, op basis van hoeveel kilometers je rijdt, ook. Bent u comfortabel met dat bedrag? Dan, ten slotte, doe de wiskunde; op basis van de 10-jarige vaste rentevoet voor uw lening en de lengte van uw lease-overeenkomst, bedacht hoeveel uw maandelijkse betalingen zal zijn.
Er zijn veel sleep-en sloopbedrijven de moeite waard om te onderzoeken. Uiteindelijk, hoewel, beslissen om te leasen of om een auto te kopen op basis van prijs alleen gaat financieel belasten je. Maak niet de fout om te leasen alleen maar omdat je niet kunt wachten een paar jaar voor een betere deal of omdat er een hoger geprijsde auto in uw prijsklasse.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top