Hoe u uw eigen high-end sekspop kunt maken

140 cm sex pop, slank figuur, matige borst size.|Sex Dolls| - AliExpress

Hier zijn een paar ideeën over hoe je je eigen high-end sekspop kunt maken.

1. Je moet een profiel aanmaken voor je sekspop. Geef geen informatie over dit speelgoed zelf, wat voor soort hoofd het zal hebben, welke smaak het kan hebben, wat de functies zijn, de kenmerken. De verbeelding van de maker zal het uiterlijk van je sekspop dicteren.

2. Als je een profiel hebt aangemaakt, moet je wat meer te weten komen over de sekspop. Het is niet waar dat alle sekspoppen hetzelfde zijn gemaakt. Behandel uw apparaat hoe dan ook niet als een empathie met uw partner. Het normale orgasme van een sekspop kan niet worden gerepliceerd, en ja, er zijn er die alleen een orgasme kunnen bereiken door stimulatie van de clitoris.

3. Je moet weten op wat voor soort stimulatie het reageert. De trillingen van clitorale trillingen zijn heel anders dan het gekreun van een seksuele partner. Wat creëert deze verschillende ervaringen voor een seksuele relatie? De pop trilt wanneer je een speciale lipstick op de borst van de pop aanbrengt.

4. En last but not least, het echte eetbare glijmiddel voor uw plezier. Heb je altijd een flesje "seks"-glijmiddel bij je als je naar het toilet gaat? Als je dat niet doet, kan het je dan pijn doen? Hoe zit het met statisch vastklampen? Is dit smeermiddel veilig? Het mooie is dat je je flesje seksglijmiddel niet kwijtraakt als de sekspop van je af wordt gehaald. Ik denk dat hetzelfde principe van toepassing is op je seksspeeltjes. Dus in zekere zin gebruik je je seksglijmiddel op je sekspoppen.

Dus met dit in gedachten, denk ik dat je je eigen speciale sekspop moet maken. Ik moet zeggen dat het creëren van je eigen sekspop het dichtst bij het echte werk in creatie komt. En in plaats van te zeggen dat je een sekspop maakt die eruitziet als een echte vrouw, kun je de echte vrouw van binnenuit aanraken, voelen, zien, horen, proeven en ruiken. In feite zijn je enige beperkingen je eigen verbeeldingskracht.

Een van de meest intrigerende manieren om een ​​realistische sekspop te maken, is door middel van een 3D-effect. Ze bieden hun klanten een volledig 3D-ervaring met veel accessoires en software voor gebruik met deze 3D-effecten. Bijna precies wat het klinkt als echte geslachtsgemeenschap met 3D-effect, is eigenlijk een likvoorbereiding, waarbij extra zacht weefsel rond de clitoris wordt gecreëerd door de werking van de tong en de lippen. De stimulus is tijdens deze fase intenser dan die van normaal likken. Na deze fase groeit de opwinding totdat de climax is bereikt. Het doel van dit 3D-effect is opnieuw opwinding te bieden.

Na deze prikkelende en opwindende ervaring kun je dit nu toepassen op je eigen geslachtsorgaan. Je kunt het plezier van dat intieme fysieke moment voelen, zien, horen, proeven, aanraken en voelen, samen met de penetratie en het beëindigen van de geslachtsgemeenschap. Keer op keer worden stress en spanning verlicht. Dit kan uiteindelijk misschien helpen om je intimiteit te verbeteren. Seksspeeltjes kunnen het echte werk nooit vervangen, maar ze kunnen zeker bijdragen aan de opwinding.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top